Pretvorite Vaše venčanje u opušteno i nezaboravno iskustvo!

Vaše venčanje je dan o kojem ste dugo sanjali. Sačuvajte uspomene na njega na najlepši mogući način!

Svesni smo da živimo u brzom svetu, sve se dešava brzo i dosta toga zaboravljamo. Fotografija je zabeležen momenat koji može da potraje večno i izazove razne emocije i sećanja, sećanja ne neko divno doba koje smo proživeli ili sećanjanje na neke prijatelje koje retko viđamo. Vaša venčanja su umetnost i  svako venčanje je jedinstveno, a mi smo tu da se potrudimo da Vam taj dan ostane zauvek upamćen na najlepši mogući način.  Fotografisanje venčanja je veoma zanimljivo ali i veoma ozbiljna stvar, ma koliko to čudno zvučalo.  To je poseban dan, dešava se jednom u životu i nema prostora za neke velike greške, stoga mi pristupljamo fotografisanju venčanja veoma ozbiljno, počev o dogovoru sa budućim mladencima, lepom, kulturnom i opuštenom ponašanju, pa do sređivanju i dostavi fotografija.

Venčanje je, mali stres uoči venčanja je tu, ali na vama je da se opustite i uživate, a ne da brinete da li će fotograf i šta uraditi. Mi smo tu da vi ne mislite o tome. Opušteni smo i imamo svoj stil rada sa mladencima, jer nije svako navikao da bude ispred fotoaparata ili kamera. Cela naša ideja o timu koji smo nazvali Creative Vision nastala je baš zbog te potrebe. Smatramo da je profesionalnost bitna koliko i lepo raspoloženje. Mi već dugi niz godina radimo sa modelima, bili smo deo raznih svetskih magazina sa devojkama koje uglavnom nisu profesionalni modeli, što vam može posvetočiti na koji način pristupamo sa svima koji žele sa nama da sarađuju. Svi smo mi lepi i zaslužujemo da imamo super fotografije, pa tu dolazi naše iskustvo u prvi plan. Iskusni smo u ovom poslu, sigurno i pouzdani, pritom veoma fleksibilni…  Iskusni u radovima sa parovima poput vas.

Kada kažemo da smo fleksibilni. mislimo na cenu. Naime, mi imamo 3 paketa za fotografisanje i snimanje, ali znamo da su sva venčanja različita, te kod nas imate mogućnost da sami napravite svoj paket. Recite nam šta je vama potrebno, šta nije i za vas ćemo napraviti poseban paket i posebnu cenu.

Pored fotografisanja , nudimo i snimanje venčanja. Za više informacija, kliknite ovde.

Da i vaši najlepši trenuci ostanu zabeleženi na najlepši mogući način, kontaktirajte nas još danas i rezervišite Vaš termin na vreme.

Klijenti o radu sa nama
[gem_testimonials]
[gem_gallery gallery_gallery=”25571″ gallery_type=”grid” gaps_size=”42″ metro_max_row_height=”380″ gallery_title=”Pogledajte neke naše primere:”]

Related Posts