Ako vam je potrebno snimanje venčanja, na pravom ste mestu. Mi smo tim prijatnih i kreativnih već niz godina profesionalno snima i fotografiše venčanja.

Nije lako odabrati pravu ekipu sa kojom sarađujete, još je teže naći tim koji će zabeležiti jedan od najlepših događaja u Vašem životu.Na mladencima je odgovornost da odaberu tim sa kojim će raditi oni, njihova porodica, najbliži i svi gosti tog dana. Zbog toga smatramo da  nije bitan samo konačan snimak, već i način na koji se radi, komunikacija, tačnost, kao i pozitivna energija.

Cela naša ideja o timu koji smo nazvali Creative Vision nastala je baš zbog te potrebe.  Smatramo da je profesionalnost bitna koliko i lepo raspoloženje. Iskusni smo u ovom poslu, sigurno i pouzdani. Imamo proces koji nam je jako bitan, jer smatramo da mladenci zaslužuju mnogo više od običnog snimka.

Proces je jednostavan i počinje ovoga trenutka.  Želimo da čujemo Vašu ideju kako biste želeli da Vaš film izgleda, kao i generalno šta se od našeg time očekuje. Naravno, tu smo da Vam predložimo neke nove trendove i ideje u skladu sa Vašom pričom. Mi ništa ne prepuštamo slučaju. Na snimanju nosimo i rezervnu opremu, jer ne želimo da nemamo rešenje ako se slučajno desi neki tehnički problem.

U primerima koje možete videti u nastavku, možete da naslutite o čemu se radi.  Svako venčanje snimamo sa minimum 2 kamere, kako ništa ne bismo prepustili slučaju, ali i kako bismo odabrali najbolje moguće kadrove u montaži. Ekipa može biti  i brojnija, više kamera, više dronova i raznih dodataka, bukvalno šta god zamislite.

Trudimo se da svaki naredni snimak bude što bolji, da napredujemo i uradimo film koji ćete sa uživanjem gledati i za 30 godina sa Vašom decom.  Pozovite nas da popričamo ili nas kontaktirajte putem socijalnih mreža.

Na našem instagramu možete naći još neke radove, kao i snimke sa večanja kako radimo, atmosferu i odgovore na mnoga pitanja. Takođe, možete nam poslati poruku na instagramu ili našoj stranici na facebook.com-u , rado ćemo Vam odgovoriti i pomoći oko svih detalja koji Vas zanimaju.

Klijenti o radu sa nama
[gem_testimonials]
Primer kratkog snimaka sa venčanja:

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Pogledajte primer kratkog klipa koje smo uradili za salon venčanica:

YouTube video

Primer prvog mladenačnog plesa koji smo uradili:

YouTube video

Related Posts