Scroll Top

Fotografisanje trudnica

Creative Vision je tim fotografa koji fotografiše trudnice, kao i parove, pa ako Vam je potrebno trudničko fotografisanje, na pravom ste mestu.

Mi smo tim kreativnih i opuštenih fotografa, naš studio se nalazi u Kragujevcu i posvećeni smo tome da zabeležimo jedan od najposebnijih perioda u životu jednog para- trudnoću!

Naš tim iskusnih fotografa ima bogato iskustvo u fotografisanju trudnica i pruža vam jedinstveno iskustvo koje će vam ostati urezano u sećanju zauvek. Dajemo vam savete o tome kako da se opustite i uživate tokom celog procesa fotografisanja, kako da pozirate na način koji ističe vašu trudničku lepotu i kako da izrazite svoju individualnost na slikama. Naše fotografije su kreativne, emotivne i jedinstvene, pružajući vam trajne uspomene na vašu trudnoću.

Osim trudničkog fotografisanja, takođe nudimo mogućnost fotografisanja parova, tako da možete zajedno sa vašim partnerom da zabeležite ovo posebno razdoblje u vašem životu. Verujemo da je ljubav između parova važan deo trudničke priče, i nastojimo da uhvatimo tu posebnu vezu na našim slikama.

U nasavku možete pogledati neke naše fotografije trudnica, ali očekujte da ćemo u narednom periodu dodati još fotografija trudnica.