Scroll Top

7 saveta za mlade kako da budu raspoložene na svom venčanju

Kao što vam je poznatno, krenuli smo sa pisanjem tekstova koji mogu pomoći mladencima, pa da nastavimo u tom ritmu. Ovoga puta ćemo podeliti naše savete koje mogu pomoći mladama kako bi se osećali najbolje moguće na svom venčanju.

Creative Vision je tim ljudi koji je do sada fotografisao i snimao veliki broj venčanja, pa u razgovoru sa mladama i iskustvom koje smo stekli na terenu, odlučili smo da napišemo ovu temu.

1. Dobro se naspavajte

Savet koji ste sigurno dobili više puta u životu, ali je jedan od najbitnijih za dobro raspoloženje. Loš san utiče na raspoloženje i može izazvati razne bolesti. Veliki podočnjaci nisu najveći problem kod nesanice, tako da bi generalno trebalo da povedete računa oko toga. Smanjite unos kofeina i alkohola, preispitajte popodnevne dremke i učinite svoj krevet udobnim su samo neki od saveta kako da popravite svoj san. Pravilna ishrana i dnevna aktivnost će takođe pomoći u tome. Naš savet je da ne legnete samo ranije veče pre, već da makar nekoliko dana ranije naviknete vaše telo na ranije leganje i ranije ustajanje, verujte nam, imaće veliki uticaj na vaše raspoloženje.

2. Nemojte da zaboravite da jedete i da pijete vodu…

Svi znamo da taj dan mladenci najmanje misle na hranu, pogotovu na doručak, a svi znamo da je doručak jako bitan za naš organizam.  Poranite pola sata ranije pre nego što dolazi ekipa (frizer, šminker, fotografi), doručkujte nešto lagano i zdravo. Takođe, tokom dana vodite računa da unosite dovoljno tečnosti, pogotovu vodu. Ako ekipa dolazi kod vas, odvojite malo predjela i neku flašu vode samo za vas i slobodno se poslužite kada god imate priliku za to. Često mlade zadruže kume da ih tu i tamo podsete na hranu i piće, pa sigurno nećete na to zaboraviti…

3. Manite se telefona

Telefon odložite u tašnu ili dajte kumi. Nekoliko mladi su naglasili svima da ih na dan venčanja niko ne uznemirava osim ako nije baš nešto hitno, jer složićete se, nije lepo videti mladu da je non stop na telefonu i ne uživa u jednom od najlepših dana u svom životu. Vaše venčanje je, ostavite telefon sa strane, gledaćete instagram sutra kada budete odmorni. Ako telefon predate kumi, javiće vam ona ako je nešto hitno, a čestitke će svakako primati i u danima koje dolaze. Selfiji mogu da sačekaju, angažovali ste profesionalne fotografe i snimatelje za to…

4. Uživajte u muzici tokom spremanja

Često imamo tu priliku da zabeležimo spremanje mlade i mladoženje kod kuće, mada ima dosta venčanja gde se sa mladom nalazimo u frizerskom salonu. Kako god da odaberete, možete uživati u muzici koju obožavate. Doćiće svi, i šminkeri i fotografi, njima takođe odgovara lepo raspoložena i nasmejana mlada, a priznaćete, muzika dosta ima uticaj na nas.

5. Ne preterujte sa alkoholom

Ipak, tu i tamo neko piće, posebno ujutru može vam pomoći da se opustite ako se osećate napeto. U to ime, živeli!

6. Ponesite obuću na fotografisanje u kojoj se osećate prijatno

Sve zavisi gde ste planirali da radite fotografije, ali često tokom fotografisanja se dosta pešači, pa u tom slučaju, uvek možete poneti rezervnu obuću u kojoj ćete lako pešačiti, a obuću lako možete prometiti kada dođete na mesto… Verujte mi, bolje par puta po minut, dva vremena da nameštate štikle, nego da osećate bol i tako prenesete negativnu energiju na sve oko vas. Ceniće to vaš izabranik, ali i cela foto i video ekipa sa kojom radite.

7. Batalite brigu, sve će biti u redu!

Kao tim koji je odradio veliki broj venčanja, videli smo gde mladi nije odgovara šminka, frizura, da su kasnili bliski ljudi, svašta nešto se dešavalo, ali uvek je sve na kraju bilo super.  Svesni smo koliko je dan venčanja bitan dan svake osobe u životu, posebno lepšim polovinama, ali u gotovo svim slučajevima sve na kraju bude i bolje nego što su mladenci očekivali i onda shvataju da su brinuli bezveze.  Takođe, kao tim smo tu za vas na dan venčanja, voljni da posavetujemo i opustimo mladence u raznim situacijama, jer smo dosta toga prošli. Nemojte da zaboravite da je ovo vaš dan, pa uživajte u spremanju, fotografisanju, plesu, žurci… Skačite, pevajte, popite, šalite se, zezajte…

Vaš je dan, provedite ga najbolji mogući način, a mi ćemo biti tu da zabeležimo sva zanimljiva dešavanja koja se dogode i biti tu za vas da pomognemo kada to možemo.

Related Posts