Scroll Top

Fotografisanje krštenja

Fotografisanje-krstenja (16)

Creative Vision je tim profesionalnih fotografa i videografa i mi nudimo usluge fotografisanja krštenja. Iza nas je višegodišnje iskustvo u fotografisanju, kako fotografisanje venčanja i modela, tako i fotografisanje krštenja.

Krštenje je veoma bitan događaj u fazi Vašeg deteta, a fotografisanje i snimanje su najbolji način da te uspomene zauvek sačuvate. Budite sigurni u to. Vi ćete uvek imati prilike da se na najbolji mogući način prisetite ovog magičnog trenutka, a vaše dete u budućnosti će imati taj luksuz da u bilo kom trenutku pogleda kako je fotografisanja krštenja izgledalo.

Po ceni fotografisanja krštenja u crkvi, kod nas dobijate fotosešn nakon toga gratis, gde će mališan, ali i cela vaša porodica dobiti uspomene i odlične porodične fotografije. Tu smo ako imate dodatnih pitanja, a za više fotografija, kliknite na fotografisanje krštenja.

Mi nudimo fotografisanje krštenja u crkvi, fotosešn, kao i fotografisanje u restoranu/igraonici ili gde god da ste proslavu planirali. Takođe, možete nas kontaktirati i kada vam je potrebno fotografisanje u crkvi, fotosešn ili u restoranu. Možete nas naći u Kragujevcu ili Beogradu, a krštenja fotografišemo na teritoriji cele naše zemlje.

VAŽNO!

Ponekad dodamo neki naš efekat na fotografije sa krštenja, ali nemojte brinuti, znamo da je to stvar ukusa, pa svakako dobijate i standardnu fotografiju, pa možete odabrati vezriju koju god želite.  Imate primer na našem instagram profilu kako to izgleda.