Scroll Top

Kako da saznate da li je malo venčanje baš za vas?

crkveno-vencanje (1)-min

Fotografisanje vencanjaU prethodnom članku smo pisali na temu kako i zašto se opredeliti za malo venčanje u Srbiji, a u ovoj temi ćemo vam pomoći kako da saznate da li je malo venčanje baš za vas.

1.Ideja u velikom venčanju vam nije privlačna

Veoma očigledan savet, ali ako ne volite velike gužve i ne možete da zamislite da budete u sali sa više od 100 ljudi, organizujte manje venčanje.

2. Želite da budete vi u centru pažnje i da provedete vreme sa svim gostima

Na velikom venčanju često ljudi nakon toga komentarišu klopu, muziku i nemaju vremena da provedu gotovo ni malo vremena sa bračnim parom, osim da ih vide iz daljine i da se fotografišu, pa ako želite da se zabavite i popričate sa svim gostima, malo venčanje je baš za vas.

3. Ako imate dosta rođaka i prijatelja

Zvuči kontradiktono, ali bili smo svedoci organizacija venčanja gde mlada ili mladoženja doda jednu porodicu, ali ako zovu njih, moraju i neku drugu. Ovaj niz se ubrzo nastavi i broj zvanica se često duplira. Odabirom malog venčanja ćete imati idealni izgovor da ne pozovete baš sve osobe koje znate.

4. Želite da budete fleksibilni sa vašim budžetom

Dosta su manji troškovi kada pravite malo venčanja, pritom možete novac usmeriti na detalje koje su vama najbitniji.

5. Želite da eliminišete stres i dramu

Koliko god da su se mladenci lepo proveli na venčanju, skoro svako doživi neku vrstu stresa, makar dok ne popiju malo na žurci. Ko će skim sedeti, da li će se komšija napiti, da li će stići nešto i tako te stvari, mogu se svesti na minimum ako pravite malu svadbu.

6.  Želite da vaše venčanje bude vaš poseban danFotografisanje vencanja

Svakom paru je venčanje jedan od najlepših dana u živutu, ali sa velikim venčanjima je teško osećati se jedinstveno ako ste bili na više od jednog venčanja, posebno kada gosti počnu da upoređuju sa ostalim venčanjima i pamte ga samo po imenu venčanje, zaborave mahom sve detalje.

Uz malo venčanje, dobijate više slobode oko organizacije, možete praviti na bilo kojoj lokaciji u bilo koje vreme, stvarajući zaista drugačije iskustvo.  Pritom, na  manjim venčanjima su izražajnije emocije, često se razmene par intimnih poruka, govori kumova i razne priče su u fokusu, pa ako više volite tako nešto u odnosu na klasičnu žurku, naš savet je da organizujete malo venčanje.

Mi se bavimo profesionalnim snimanjem i fotografisanjem venčanja, pa ako želite da na jednom od vaših najlepših dana u životu sarađujete sa opuštenom, kreativnom i kulturnom ekipom, kontaktirajte nas.

Takođe, na našem blogu možete pronaći još dosta savete i ideja, kako za velike svadbe ili mala venčanja.