Scroll Top
ŠTA JE CREATIVE VISION?

Creative Vision je tim ljudi koji se bavi foto i video produkcijom.

Mi smo kreativni tim strastvenih profesionalaca koji uživaju u tome da beleže životne trenutke na nezaboravan način. Sa godinama iskustva u ovom polju, uspešno smo radili sa klijentima iz različitih industrija i različitih veličina, pružajući im jedinstvene vizuelne priče koje predstavljaju njihov brend i identitet.

Svaki kadar, svaka boja, svaki pokret je pažljivo planiran i kreiran sa ciljem da se postigne željeni rezultat. Naš pristup je individualan za svaki klijent, jer verujemo da svaki projekat ima svoj jedinstveni stil i zahteva posebnu pažnju.

Radimo na teritoriji Srbije i možete nas naći u Kragujevcu i Beogradu, ali po želji klijenata, dolazimo na željenu lokaciju.

Snimamo venčanja i muzičke spotove, a fotografišemo razne događaje.


NAŠ INTRO
NAŠA IDEJA

Naša ideja je da Creative Vision postane mesto gde bismo, zajedno sa Vama, napravili jedan tim, ekipu koja bi pokrila razne vrste događaja i kako bi Vaše iskustvo sa fotografom / snimateljom, bilo potpuno novo i prijatno iskustvo.

Uostalom, sa fotografom/ videografom ćete verovano provesti više sati zajedno, kako do organizacije venčanja/spota/reklama, tako i na samom snimanju i fotografisanju, zar nije bolje da to bude neko zabavan, opušten i sa iskustvom?  Da! Moguće je!

  • Iskustvo u radu
  • Prijatna atmosfera
  • Posedujemo vrhunsku opremu
  • Pružamo uvek svoj maksimum
  • Kreativni
  • Otvoreni za saradnju