[gem_gallery gallery_gallery=”25329″ metro_max_row_height=”380″]

Zabavite se, pokažite Vašu lepotu na najbolji mogući način i uradite fotografije oduzimaju dah!

U doba selfija i fotografisanja u ogledalu, gle svaka slika podseca jednu na drugu, samo devojke koje žele nešto drugačije, da se razlikuju od okoline, odlučuju se za nešto više. Fotografisanje više nije trošak nego investicija, investicija u sebe i svoju budućnost.  Svaka devojka zaslužuje da se pokaže u najboljem svetlu, ali i da proba nešto ludo i drugačije. Naše fotografije su obišle svet, od vodećeg brenda Vogue iz Koreje, pa do našeg poznatog Hey časopisa.  O časopisima gde su naše fotografije izašle nećemo puno pisati ovde, ali često na instagramu kačimo  i te informacije.

Creative Vision nudi usluge fotografisanja modela za pripadnice lepšeg pola. Nas izdvaja/

  • Interesantan i zabavan pristup fotografisanju
  • Temeljan proces editovanja fotografija u Photoshop-u
  • Iskustvo i kreativnost pri radu
  • Spremni za saradnju i rad na različitim stilovima fotografije
  • Otvoreni za komunikaciju i saradnju sa modelima
  • Sa vama smo tokom celog procesa, od smišljanja ideja, lokacije, poza, pa do sređivanja i objave na socijalnim mrežama

Već na samom fotografisanju, shvatićete da ste napravili pravi izbor odlukom da uradite nešto drugačije, nešto na šta ćete biti ponosni. No, i tada ćete moći samo da naslutite kakve ćete fotografije dobiti, jer posle editovanja fotografija, dobra fotografija postaje savršena!

Zajedno sa modelima, dogovaramo se oko teme fotografisanja, lokacija, te nosimo razne rekvizite, kako bi fotografisanje bilo zanimljivije, pritom sarađujemo sa šminkerima koje vam možemo preporučiti .Teme mogu biti vaše omiljena bajke, stil oblačenja popularnih modnih ikona, tema iz raznih knjiga, filmova, kao i bilo šta što zamislite.  Tu smo otvorenog uma da prihvatimo razne ideje koje vam padnu na pamet. Od svake teme se može napraviti poseban i unikatan set fotografija.

RASPITAJTE SE OKO SLOBODNIH TERMINA KLIKOM OVDE

[gem_testimonials set=”modeli”]